|
-=Karmańskie=-
Forum mieszkańców Karmańskiego
|
|
Wakacje Wakacje i po Wakacjach.. :D |
| Gdzie na wakacje ? |
| 1. Góry |
|
25% |
[ 1 ] |
| 2. Morze |
|
25% |
[ 1 ] |
| 3. w domQ |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4. Za Granica |
|
25% |
[ 1 ] |
| 5.Jezioro |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6.Inne |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Monisia87

Zaproszone osoby: 29
Sieć: Bater Rullez
Wiek: 22 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 415 Skąd: Fiołków 8
|
Wysłany: 2006-08-21, 22:26 Wakacje Wakacje i po Wakacjach.. :D
|
|
|
Witam. Chyba mocie mnie juz dosc ale trudno nie pozbedziecie sie Mnie tak latwo..
Chodzi tu o to ze zdajemy relacje z wakacji.
-Kaj bylismy...
-Co robilismy <omijamy te codzienne %% imrezy bo sie monotonne to wszystko zacznie dziac >
-Jakies ciekawe przygody...
-Moze nowe miłości...
-Ogolnie jak minely wakacje...
Czekom na wasze opowiadania ..
aa dodalam sam jeszcze ankieta
Zachecam do głosowania. A jak wybierzecie opcje Inne to prosze sprecyzowac Gdzie |
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
 |
|
|
|
 |
Guma

|
Wysłany: 2006-09-05, 10:27
|
|
|
Hey..no to bede pierwszy ...wiec moje "wakacje" o ile tak moge to nazwac bo do szkoly juz nie chodze byly zajebiste ale mam nadzieje ze nie najlepsze i tew najlepsze dopiero przedemna ....
- gdzie bylem?? - Ruda Śląska, Brenna, Warszawa, Toruń, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Władysławowo, Hel, Morskie Oko, Rysy
- co robilem??- jezdzilem na rowerze, pozwiedzalem troche, kompalem sie w morzu, przekladalem silnik w aucie , dobrze sie bawilem, pilem, spedzilem milo czas z PRYJACIÓŁMI , prawie dzinnie PIZZA , no i niedawno zdobylem szczyt RYSY
-ciekawe przyody?!- przy 180 km/h rozpadl sie silnik, maly pożar, 300 km na holu , wisalem 2200mnpm na lancuchu i sralem ze strachu w gacie , widzialem lodz podwodna , "mala" przygoda na szczycie Rys
- nowe milośći -
ogolnie "wakacje" znosne .....ale przyszle zapowiadaja sie sie jeszcze lepiej ....ale o tym za rok o tej samej porze |
_________________ ...wszedzie dobrze ale na Karmanskim najlepiej...
...do wiziecia wiec brac zanim swierzy...:D
...vodka i moc...w to wierze... |
|
|
|
 |
LeYdii

Sieć: nEOstRada :P
|
Wysłany: 2006-09-06, 13:44
|
|
|
aaa wakacje bardzo sie udały..:)
~~ pierwsza połowa lipca spedziłach w miejscowości turystycznej:p przyjezierze..takie jeziorko:P byłąhc pod anmiotami z kuzynkia która mieskzo niedaleko tego cłąego Przyjezierza..poznałahc tam duzo fajnych ludzi:) Nowe miłości? nie..przelotne zauroczenia...a właściwie jedno:P ale to wkońcu 400 km:) od Rudy...
~~drugo połowa lipca spedziłąch w naszy piekny Rudzie... byłach pare razy na basenie na Frynie...roz na zdeblu itd..:) KILKA:lol: zeby nie powiedziec dużo razy byłach we wrzosie ,wieczory spedzałach na koMpie (gadu i te sprawy) i przed blokiem:]
~~Ooo i tu sierpień...Obóz we Władysławowie ..fajnie było..można powiedzieć , tylko pogoda...:| :cry::cry: Tam odwiedziłach Hel, Łebe trójmiasto i pare innych miejsc:) ogólnie wakacje sie udały..mile wspomnienia....:)
[ Dodano: 2006-09-06, 13:44 ]
haHaha ale sieM rozpisałam:D :loL: ...pozdro |
_________________ zrObimY wpaDke na PrywaTke na ZielonĄ chatke ?
..:: ŻyJ koLorOwo...kOntroLuJ tO i Owo..bez CisniEŃ WARUNKOWO ::..
!>bEz cenzUrY<! terAz w KaŻdyM spRzeCie...wszYstKie mIastA przesiĄknięte dŹwiĘkieM ... |
|
|
|
 |
Monisia87

|
Wysłany: 2006-09-06, 18:56
|
|
|
No nareszcie cos sie dzieje
Widze ze zaczeliscie wszyscy powracac do pisania poStow I tak 3maĆ
MarcinQ widze ze twoje wakacje byly bardzo ciekawe. Nad te morze miales mnie wziasc i co
A widze ze juz plany na przyszle lato masz. wiec sie pisza do nich
nO i nawet naszo malutko leYdi powrocila
Ty widza tez mialas wakacje calkiem calkiem
iNo jo sie zawalila i poszla do roboty wiec z wakacji nie mialam zupelnie Nic
ale za rok sie odbija bo widza ze Guma mo calkiem ciekawe pomysly
leYdi a jak z miłoscia poznalas jakies fajne dupeczki ?
Czekam na dalsze "opowiadania" ... |
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
 |
|
|
|
 |
MarYo

Sieć: Bater (Fiołków 2i8)
Wiek: 27 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 129 Skąd: Fiołków 8
|
Wysłany: 2006-09-06, 20:09
|
|
|
| Monisia87 napisał/a: | (...) bo widza ze Guma mo calkiem ciekawe pomysly (...) |
Taaa, yyyyjasne... Już widzę te jego pomysły, napewno wtedy gdzieś dotrzesz . Owszem miał jeden pomysł... i nie wypalił Ale spoko, spoko, MarYo sie zajarał i za rok napewno ten pomysł wdroży Póki co cały czas czekam aż on coś zorganizuje, a ja se będę marudził...
Ogólnie, hmmm, znośne wakacje, ale wszystko nie tak, wszędzie za krótko.
Balaton, Wiedeń, Budapeszt nie wypałił, Bułgaria... hmmm no dobra to nie było w planie. Za mało harcore'u na rowerze po górskich szlakach. Nie dotarłem do Zakopca przez całe wakacje i koleny rok z rzędu nie byłem na Kasprowym. Na Słowację w Tatry Wysokie też nie pojechałem. Nie byłem na Off Festiwalu, Heineken Open'Er, ani we Wrocławiu, ani w Krakowie. Aaaa jeszcze była w planach Praga we wrześniu, ale marnie to widze... Ehhh, do dupy.
A za rok? Hmm, Budapeszt (Hungaroring), Wiedeń, Balaton, Bałtyk, Tatry... Bułgaria?!
To będą dopiero wakacje... ale co tam wiadomo, że i tak połowa nie wypali, bo zawsze ktoś da ciała albo kasy nie będzie
PS: No ale tam gdzie byłem... było zajebiście
Brenna, Wisła, Ustroń, Czantoria i okoliczne szczyty, Równica (analogicznie), Warszawa, Gdańsk nocą - konkret, Gdynia, Sopot (i 'zamknięcie' pływającej knajpy o 1:00 w nocy), Władysławowo, Chłapowo, Chałupy, Hel, nocna wspinaczka po omacku na Rozwie, Niedzica, Morskie Oko, Czarny Staw, Rysy... tyle pamiętam na ten moment |
|
|
|
 |
Guma

|
Wysłany: 2006-09-07, 11:55
|
|
|
| MarYo napisał/a: |
Taaa, yyyyjasne... Już widzę te jego pomysły, napewno wtedy gdzieś dotrzesz . Owszem miał jeden pomysł... i nie wypalił Ale spoko, spoko, MarYo sie zajarał i za rok napewno ten pomysł wdroży Póki co cały czas czekam aż on coś zorganizuje, a ja se będę marudził... |
juz ja Ci pokaze
Ogólnie, hmmm, znośne wakacje, ale wszystko nie tak, wszędzie za krótko.
Balaton, Wiedeń, Budapeszt nie wypałił, Bułgaria... hmmm no dobra to nie było w planie. Za mało harcore'u na rowerze po górskich szlakach. Nie dotarłem do Zakopca przez całe wakacje i koleny rok z rzędu nie byłem na Kasprowym. Na Słowację w Tatry Wysokie też nie pojechałem. Nie byłem na Off Festiwalu, Heineken Open'Er, ani we Wrocławiu, ani w Krakowie. Aaaa jeszcze była w planach Praga we wrześniu, ale marnie to widze... Ehhh, do dupy. |
juz nie marudz
| MarYo napisał/a: | | Aaaa jeszcze była w planach Praga we wrześniu, ale marnie to widze |
<szok>....pierwsze slysze ?!
A za rok? Hmm, Budapeszt (Hungaroring), Wiedeń, Balaton, Bałtyk, Tatry... Bułgaria?!
To będą dopiero wakacje... ale co tam wiadomo, że i tak połowa nie wypali, bo zawsze ktoś da ciała albo kasy nie będzie |
...sie qtwa musisz zawsze wygadac
PS: No ale tam gdzie byłem... było zajebiście
Brenna, Wisła, Ustroń, Czantoria i okoliczne szczyty, Równica (analogicznie), Warszawa, Gdańsk nocą - konkret, Gdynia, Sopot (i 'zamknięcie' pływającej knajpy o 1:00 w nocy), Władysławowo, Chłapowo, Chałupy, Hel, nocna wspinaczka po omacku na Rozwie, Niedzica, Morskie Oko, Czarny Staw, Rysy... tyle pamiętam na ten moment |
ano bylo zajebiscie
| Monisia napisał/a: | ale za rok sie odbija bo widza ze Guma mo calkiem ciekawe pomysly
|
.....hmmmm....powiem tak ...tani nie jestem i trzeba za mna lazic minimum 6 miesiecy |
_________________ ...wszedzie dobrze ale na Karmanskim najlepiej...
...do wiziecia wiec brac zanim swierzy...:D
...vodka i moc...w to wierze... |
|
|
|
 |
Monisia87

|
Wysłany: 2006-09-07, 16:22
|
|
|
[ Dodano: 2006-09-07, 16:23 ]
| Guma napisał/a: | .hmmmm....powiem tak ...tani nie jestem i trzeba za mna lazic minimum 6 miesiecy |
hie hie
hM to tak jak od nowego roQ zaczniemy to styknie
a to ze tani nie jetes to przezyja wkoncu zarabiom grubo kasa
|
 |
|
|
|
 |
Chkn

Sieć: Zemsta Sithów
|
Wysłany: 2006-09-07, 23:37
|
|
|
Byłem w Bratysławie z panną, Marianem... z ekipą. Ja sam byłem tam juz drugi rok z rzędu. Było nieziemsko, pięknie, niesamowicie, jeszcze lepiej niż poprzednio... Za rok Praga przywita nas z szeroko otwartymi ramionami. Bankowo! Nim korony, forinty i inne zamienią sie w cholerne ełro, zwiedzimy wszystkie południowo-wschodnio-europejskie stolice, taki mamy plan. |
_________________ BASS IS BOSS
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
MarYo

|
Wysłany: 2006-09-07, 23:57
|
|
|
| Chkn napisał/a: | Za rok Praga przywita nas z szeroko otwartymi ramionami. Bankowo! Nim korony, forinty i inne zamienią sie w cholerne ełro, zwiedzimy wszystkie południowo-wschodnio-europejskie stolice, taki mamy plan. |
Genialny, popieram. Kto wie, może sie w ktorejś stolicy spotkamy |
|
|
|
 |
Chkn

|
Wysłany: 2006-09-09, 14:35
|
|
|
Kto go tam wie. Człowiek na każdym kroku przekonuje się jaki ten swiat mały...
A dal tych co jadą lub planuja jakieś wojaże po europie radzę zajrzeć tukej: www.hostelworld.com . Pozdro! |
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
MarYo

|
Wysłany: 2006-09-28, 18:55
|
|
|
Mijają już nawet akademickie wakacje, a tu cisza... |
|
|
|
 |
Monisia87

|
Wysłany: 2006-09-28, 22:04
|
|
|
eh MarYo widzisz jak to jest.
Niektorzy sie tu staraja podtrzymac te Forum przy zyciu , zakladaja nowe tematy ale po co to wszystko skoro tu , jak wyliczylismy 9 osob pisze.
A nic sie nie zdziala bez ludzi. Sami do siebie bedziemy pisac ? Bez sensu. To wole se isc pietro wyzej i pogadac.
|
 |
|
|
|
 |
MarYo

|
Wysłany: 2006-09-30, 18:23
|
|
|
| Monisia87 napisał/a: | eh MarYo widzisz jak to jest.
Niektorzy sie tu staraja podtrzymac te Forum przy zyciu , zakladaja nowe tematy ale po co to wszystko skoro tu , jak wyliczylismy 9 osob pisze.
A nic sie nie zdziala bez ludzi. Sami do siebie bedziemy pisac ? Bez sensu. To wole se isc pietro wyzej i pogadac.
|
Eeeetam. Nie marudź, może jakoś to będzie...
Aby forum ożyło trzeba zacząć pisać bo nikt nam nie przybędzie, jak zobaczy, że nic się tu nie dzieje... Na pewno przyda się reklama, ale najpierw trzeba tu trochę życia wprowadzić. |
|
|
|
 |
Nadia

|
Wysłany: 2006-10-02, 17:03
|
|
|
no i moje wakacje dobiegły końca
koniec słodkiego lenistwa - tak właśnie spędziłam wakacje (hm w sumie tak szczerze mówiąc to połowe przespałam, tak to jest gdy jest się śpiochem )
niestety nie mam się czym pochwalić tak jak Wy, ale nie narzekam - wakacje na śląsku też niczego sobie przecież nie liczy się to gdzie się było tylko z kim |
|
|
|
 |
Chkn

|
Wysłany: 2006-10-02, 22:26
|
|
|
| Nadia napisał/a: | | no i moje wakacje dobiegły końca |
Przyroda. |
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|