Strona Główna -=Karmańskie=-
Forum mieszkańców Karmańskiego

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Skandal !
Autor Wiadomość
Madzia82 

Wysłany: 2006-09-27, 13:14   Skandal !

Co myslicie o wczorajszym skandalu jaki wybuchl po opublikowaniu w TVN nagrania w ktorym poslance Beger oferowane sa stanwiska w zamian za wstapianie do PIS ?
Mi osobiscie rz**gać sie chce kiedy po tym wszystkim widze Gosiewskiego ktory twierdzi ze to wszystko przez 'układ'. A w tym samym czasie nasz prezio z braciszkiem ukrywaja sie rzed dziennikarzami i nie mozna od nich wydobyc zadnego stanowiska w tej sprawie ;/
Zenujace i obrzydliwe :evil:

MarYo 

Sieć: Bater (Fiołków 2i8)
Wysłany: 2006-09-27, 14:34   

Co o tym myślę?

- Hmmm, parodia normalnie, nasz 'kochany' PiS jak widać zamienia się w kolejną GTW. Cały czas czekam co na to wszystko panowie Kaczyńscy, ale skoro tak długo to trwa to zapewne szykują jakąś błyskotliwą wersję, która oczywiści totalnie ich oczyści. Powiedzą, że nie mieli nic z tym wspólnego, że tamci działali na własną rękę, tudzież, że to pani Beger ich do tego zmusiła... haha... Albo jeszcze lepiej, stwierdzą, iż to bardzo zręczny foto- i dzwiękomontaż :D

A tak poważnie... żenada na maksa. Nie przepadam za PiSem, wręcz kaczorków nie znoszę, ale nie myślałem, że aż do tego są zdolni. Ok, przekupywać jeszcze jakies wartościowe jednostki, wykształcone itd... to oni zaryzykowali swoją reputację dla posłów z Samoobrony z posłanką Beger w roli głównej, normalnie pusty śmiech mnie ogarnia :lol: . Pani Beger natomiast zręcznie wykorzystuje całe to zamieszanie. Zapewne cała samoobrona może na tym zyskać, oby stracił PiS i to jak najwięcej, aby po kolejnych wyborach nie było znowu durnej sytuacji, że wygrały dwie największe partie PiS/PO i znowu nie będzie się dało rządzić.

Krzykacze z PiSu, darli mordy o każdy skandal w SLD, a teraz sami robią to samo, odwieczna żenada polskich elit politycznych, teraz SLD szczeka na PiS... ale to śmieszne wszystko :D

Jest jeden dobry aspekt tego całego cyrku... kiedy debile w rządzie robią z siebie pośmiewisko, zajmują się pierdołami, przepychankami i wszystkim tym, co ma dla gospodarki znikome znaczenie, to gospodarka w tym czasie zapierdziela jak marzenie :D
Jak widać Polska sama może sobie poradzić, byle jej nie przeszkadzać. Podobno notujemy całkiem przyzwoity wzrost gospodarczy i zawdzięczamy to właśnie sytuacji, że politycy zajęci swoją piaskownicą nie mają czasu szkodzić gospodarce :)

shoovarek1 

Wysłany: 2006-09-27, 14:49   

Ze strony PISu juz przeciez padly oskarzenia ze to wszystko dzielo ukladu i słuzb specjalnych :lol: Prezydent juz stwierdzil ze nie zajmie w tej sprawie zadnego stanowiska (cos nowego) a jego brat tak jak pisze MarYo, pewnie pracuje nad tym jak tu wykręcic kota ogonem (w koncu na kotach to sie Jarosław zna ;) ) a Ziobro stwierdził że w całej sprawie nie ma nic niezwykłego.

Nie wiadomo czy smiac sie czy płakać z tego wszystkiego, nie moge sobie wyobrazic tego ze nic sie nie zmieni i PIS dalej pozostanie przy wladzy wyciszajac cala afere...

Gość powiedz innym o www.karmanskie.bo.pl

shoovarek1

MarYo 

Sieć: Bater (Fiołków 2i8)
Wysłany: 2006-09-28, 17:50   

Coś cicho w tym temacie, choć w mediach az huczy...
Co powiecie o wystąpieniu premiera?

- Żałosne!

Monisia87 

Zaproszone osoby: 29
Sieć: Bater Rullez
Wysłany: 2006-09-28, 21:08   

eh tego nawet nie opaco sie komentowac.
powariowali wszyscy.
nie chce mi sie na ten temat ani pisac.
kazdy z Nas wie jak jest.
Ich wszystkich nalezalo by taka metoda jak kiedys , pod sciana postawic i powyszczelac wszystkich pokolei.
Lepiej juz nie bedzie. Chyba ze cud sie zdarzy.
!!

akinom87

Chkn 

Sieć: Zemsta Sithów
Wysłany: 2006-10-01, 10:07   

Ja dowiedziałem się o tym jak już było po wszystkim. Wystarczy przez kilka dni okiem nie spojrzeć w szkiełko, a Andrzej juz nie jest koalicjantem, a Renata spiskuje za plecami Samoobrony aby pogrążyć PiS. Podobno sam Lepper nie kminił o co chodzi, co jest grane. A tu taka intryga. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się po kaczorach jakiejś wielkiej rewolucji w stosunku do poprzedników z SLD no i mam.
Zaś to całe wystąpienie premiera w jedynce, on już raz kiedys coś do narodu powiedział. Teraz tez nie wiele mówił o tym o czym ludzie chcieli wiedzieć.

Odpowiedz do tematu