|
Na to czekalismy ? |
| Czy Jarek dobrze gada ? |
| Tak ! |
|
0% |
[ 0 ] |
| Nie ! |
|
90% |
[ 9 ] |
| Nie interesuje mnie to. |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 10 |
| Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
shoovarek1

|
Wysłany: 2006-04-13, 15:28 Na to czekalismy ?
|
|
|
Wg. tego co powiedział dzisiaj J. Kaczyński na konferencji poświeconej koalicji PIS z Samoobroną (POPIS), koalicja ta to to na co naród czekał przez ostatnie pół roku.
| Cytat: | | "Wszystko jest na najlepszej drodze. Polacy mogą być przekonani, że mają w końcu to na co czekali od 6 miesięcy, czyli mają większościowy rząd, który będzie zmieniał Polskę" - powiedział Jarosław Kaczyński na konferencji koalicyjnej |
A. Lepper który ma nadzieje ma stanowisko wicepremiera w tym rządzie potwierdził powyzsze słowa.
A co Wy o tym myslicie, czy tak jak Jarek jesteście zadowoleni z takiego stanu rzeczy ? |

Gość powiedz innym o www.karmanskie.bo.pl |
|
|
|
 |
Monisia87

Zaproszone osoby: 29
Sieć: Bater Rullez
Wiek: 21 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 415 Skąd: Fiołków 8
|
Wysłany: 2006-04-13, 16:20
|
|
|
eee moj stary lepiej od niego godo
nie no ale tak serio to oni zawsze duzo obiecuja , gadaja i przekonuja a gów** robia
Wiec nie robcie sobie wielkiej nadzieji ..
Choc moze sie myle , ale to wszystko wyjdzie w praniu
The End |
_________________ ''Nikt nie wie nawet sasiedzi co we mnie siedzi tylko tych ludzi garstka"
 |
|
|
|
 |
Chkn

Sieć: Zemsta Sithów
|
Wysłany: 2006-04-13, 16:24
|
|
|
Nie głosowałem na nich (na PIS), ale mimo wszystko miałem nadzieję, że inaczej sie to wszystko potoczy, a koalicja POPIS stanie się rzeczywistością. Zresztą nie jestem specjalnie zaskoczony istniejącym stanem rzeczy. Odkąd PO przegrała wybory, a odpowiedzialność za kraj nasz przejął PIS, wiedziałem że te dwie małe lole coś spierniczą. No i mam za swoje, a raczej wszyscy mamy, bo tego że Andrzej L. będzie współrzadził nie spodziewał się chyba nikt. |
_________________ BASS IS BOSS
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
Witus

Zaproszone osoby: 8
Sieć: DO BANI:/
Wiek: 21 Dołączył: 21 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Wolności street
|
Wysłany: 2006-04-14, 01:00
|
|
|
Jo tam godom że ekipa kaczora donalda zaciymnio ludziom oczy
No ale nigdy niy bydzie tak dobrze zeby ludzie byli zadowolyni
|
_________________ BIBLIA KARZE NAM KOCHAĆ....KAMASUTRA UCZY JAK:) |
|
|
|
 |
lOOpa

Zaproszone osoby: 9
Sieć: neO - 1mega :]
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 914 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
|
|
|
|
 |
Chkn

|
Wysłany: 2006-04-14, 14:53
|
|
|
A propo Samoobrony. W Playboyu było kiedyś ogłoszenie, a w zasadzie reklama jakiejś firmy produkującej sportowe kajaki. Były w niej namalowane krawaty posłów owej partii i zdjęcie kajaku, a pod tym wszystkim widniał napis: "Masz 250 mil do Szwecji..." |
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
WiLLy

|
Wysłany: 2006-04-16, 09:30
|
|
|
No niystety jak tak dali pódzie to ta firma kajakowo szybko sie dorobi piynknego majontku bo ludzie bydom masowo pitać z Polski albo sie wkur.... i pojadom do Warszawy zrobić polowanie na kaczki
A co do Andzreja L. to jak widza tego wieśniaka (nie obrażając wieśniaków) to mi sie normalnie mózg lasuje i siykiyra łoszczy w piwnicy!!!! |
|
|
|
 |
MarYo

Sieć: Bater (Fiołków 2i8)
Wiek: 26 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 129 Skąd: Fiołków 8
|
Wysłany: 2006-04-16, 23:26
|
|
|
| Krew człowieka zalewa jak się słyszy ten bełkot durnego knypka. Będzie mi tu pierdzielił, że w końcu mamy to na co czekaliśmy. Jakie my? Na jego durną morde głosowało conajwyżej 1/4 Polaków, więc niech się wypowiada w ich imieniu, a nie w imieniu całego narodu... Durne kaczory, nie dość, że nie są w stanie nic zrobić to jeszcze wieśniaków do władzy przygarnęli... |
|
|
|
 |
shoovarek1

|
Wysłany: 2006-04-18, 14:08
|
|
|
Hehe, wygląda na to że jednak nasz mister solarium - Endrju L. nie będzie ani wicepremierem ani ministrem w rządzie bo według najnowszych wiadomości osoba skazana prawomocnym wyrokiem nie może pełnic takich funkcji.
Ufff... |

Gość powiedz innym o www.karmanskie.bo.pl |
|
|
|
 |
lOOpa

Zaproszone osoby: 9
Sieć: neO - 1mega :]
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 914 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
|
|
|
|
 |
Chkn

|
Wysłany: 2006-04-18, 17:39
|
|
|
| Co ma być to będzie. Teraz możemy juz tylko przyglądać się temu co dzieje się tam na górze... |
www.nnm.ru
 |
|
|
|
 |
|
|