|
-=Karmańskie=-
Forum mieszkańców Karmańskiego
|
|
lustracja... |
| Autor |
Wiadomość |
lOOpa

Zaproszone osoby: 9
Sieć: neO - 1mega :]
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 914 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
|
|
|
|
 |
Chkn

Sieć: Zemsta Sithów
|
Wysłany: 2006-06-02, 07:45
|
|
|
| Mam to w nosie. Nie podoba mi się, że kosciół nie chce dopuścić do ujawnienia prawdy. Ale generalnie mam to w nosie, niech se sami z tym poradzą. |
_________________ BASS IS BOSS
www.nnm.ru
 |
| Ostatnio zmieniony przez Chkn 2006-06-05, 11:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
lOOpa

Zaproszone osoby: 9
Sieć: neO - 1mega :]
Pomógł: 2 razy Wiek: 22 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 914 Skąd: rSk => bzóFFFF :]
|
|
|
|
 |
MarYo

Sieć: Bater (Fiołków 2i8)
Wiek: 26 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 129 Skąd: Fiołków 8
|
Wysłany: 2006-06-16, 20:40
|
|
|
Ehhh, nastała era Kaczorów, ludzi z brązu i giertychów... czyli era lustracji.
Nie zajmą się niczym pożytecznym dla przyszłości narodu, kwiatu młodzieży z karmańskiego tylko będą wszystkich rozliczać a i tak nic z tego nie będzie. Sami by się zlustrowali. Co do lustracji kościoła to... w zasadzie wiele rzeczy w Kościele mi się nei podoba, i mam to w nosie co sie tam dzieje, a im gorzej to chyba lepiej, bo się to może całe zawali Wiem, wiem... bluźnie or something, ale to moje zdanie. Chcą to niech się lustrują, nie to niech ukrywają swoje sekrety, whatever, wali mnie to. Politycy niech się zajmą gospodarką, księża nauką kościoła czy coś, byle z działań obu stron było maksimum pożytku, a minimum skandalu. Póki co jest na odwrót, maksimum skandalu i jego szukanie, drążenie, a minimum z tego pożytku dla narodu.... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|